Arbeidsvoorwaarden

Binnen VvAA zijn we zuinig op elkaar en vinden wij de fysieke en mentale gezondheid van onze medewerkers belangrijk. Zo hebben we een uitgebreid vitaliteitsprogramma, zorgen we voor een gezonde werk-privé balans en bieden we een fijne cultuur waarin je jezelf kunt zijn. 

Hier verdien je uiteraard een goed salaris aangevuld met 8% vakantiegeld (conform cao Verzekeringsbedrijf Binnendienst). We volgen de cao, maar bij sommige functies gelden aanvullende afspraken. Daarnaast ontvang je een 13e maand, dragen wij bij aan je pensioenpremie en kun je verzekeringen afsluiten met een aantrekkelijke korting. Maar er is nog veel meer …

Eigen groeiplan

Met onze methode Samen Werken & Samen Waarderen maak je periodiek je eigen groeiplan waarmee je zelf aan het roer van jouw ontwikkeling staat. Laat je een zichtbare ontwikkeling zien? Dan word je hier vervolgens voor beloond. Natuurlijk krijg je hierbij ondersteuning van je manager en zijn er ruime mogelijkheden om opleidingen en trainingen te volgen.

Opleidingsbudget
Wij vinden jouw ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid ontzettend belangrijk. Wij stimuleren je en ondersteunen je om te excelleren in je vak en je ook breder te ontwikkelen. Zo krijg je vanuit ons jaarlijks een opleidingscheque van € 750 die we kunnen aanvullen met afdelingsbudget. Ook zijn wij aangesloten bij GoodHabitz, waardoor je gratis eindeloos veel trainingen kunt volgen.  

Vitaliteit
Vitaliteit vinden wij heel belangrijk. Zo kun je tegen gereduceerd tarief sporten via Bedrijfsfitness Nederland, gebruikmaken van de fietsregeling en aan de slag met het a.s.r. Vitality programma. Ook ons bedrijfsrestaurant, wekelijks vers fruit op de afdeling en themabijeenkomsten georganiseerd door ons Vitaliteitsteam inspireren jou tot een gezonde levensstijl. En ben je zeven jaar in dienst? Dan kun je gebruikmaken van onze vitaliteitsregeling. 

Sanquin at work 

Jaarlijks hebben 300.000 mensen bloedproducten of plasmageneesmiddelen nodig. Deze zorg is alleen mogelijk dankzij bloed- en plasmadonors. In het verlengde van onze missie én streven naar duurzaamheid stimuleren we Sanquin at Work aan alle collega's. Hoe werkt dat? Ieder jaar mag je 5 uur van je werktijd besteden aan bloed- of plasmadonatie bij bloedbank Sanquin. Het principe van Sanquin at Work is eenvoudig: VvAA geeft tijd, collega's geven bloed of plasma. Zo helpen wij jou om een eventueel 'gebrek aan tijd' als drempel voor doneren weg te halen. Niet iedereen wil of kan donor zijn, maar als werkgever in de zorg willen we doneren makkelijker maken. Uiteraard is iedere collega volledig vrij om dit wel of niet te doen.


Africa Classic voor Amref

Een betere gezondheid in Afrika. Dat kan niet zonder een efficiënte, sterke organisatie rondom het werk van de daar aanwezige gezondheidswerkers. Om dat te bereiken, werken VvAA en Amref Flying Doctors sinds 2009 zeer succesvol samen aan een gezond en sterk Afrika. Ieder jaar organiseert Amref een spectaculair mountainbike-avontuur waar jaarlijks ook onze eigen collega's aan mogen deelnemen. Een onvergetelijk fietsavontuur voor een gezond en sterk Afrika. 

On-the-spot beloning

Doe jij je werk uitzonderlijk goed? Bijvoorbeeld een prestatie die niet logischerwijs te verwachten is van het functieniveau? Dan kun je door je collega’s genomineerd worden voor de on-the-spot beloning; een éénmalige beloning als erkenning voor je uitzonderlijke inzet of het bijzondere resultaat. 

 

Plaats- en tijdonafhankelijk werken
Jouw werk-privébalans vinden we heel belangrijk. Daarom stimuleren wij plaats- en tijdonafhankelijk werken. We geven je graag de mogelijkheid om je werk zo in te richten dat je het meest effectief kunt werken. Hybride werken is de norm en we hebben zelfs voorbeelden van collega’s die een periode vanuit het buitenland werken.

Flexibele arbeidsduur
Wij hebben een flexibele arbeidsduur. We hanteren standaard een 38-urige werkweek, maar je hebt ook de mogelijkheid om 40 uur te werken. Daarnaast kun je extra verlof kopen of er juist voor kiezen om verlofuren te laten uitbetalen. In de meeste functies is het ook mogelijk om minder dan 38 uur te werken..  

Reiskosten
Wij stimuleren het gebruik van het OV en de fiets. Daarom vergoeden we reiskosten met het OV volledig. Kom je met de fiets? Dan kun je gebruikmaken van een voordelige fietsregeling. Kom je met de auto naar werk, dan krijg je een kilometervergoeding.


En nog veel meer.....


Ons personeelsvereniging ‘Docky’ organiseert geweldige feesten en borrels. Je komt te werken op een modern kantoor met zeer moderne faciliteiten en een open en flexibele inrichting. Standaard krijg je een mobiel en laptop, maar kun je ook een scherm, verstelbaar bureau en bureaustoel krijgen om je thuiswerkplek in te richten. En zo kunnen we nog wel even doorgaan, maar dat bewaren we liever nog even voor ons kennismakingsgesprek.