Jij en VvAA


Bij VvAA staan we als één team achter de zorg. Samen ondersteunen wij meer dan 130.000 zorgprofessionals en de organisaties waarin zij werken op het gebied van recht, financiën en andere bedrijfsvoering. Dit doen we met 800 bevlogen teamspelers in lijn met onze gezamenlijke missie: versterken van zorgprofessionals ten behoeve van goede gezondheidszorg. 

Gezondheid

Onze missie is ambitieus. En vraagt dus om vereende krachten. Daarom zijn we binnen VvAA zuinig op elkaar. Met veel aandacht voor fysieke en mentale gezondheid. Zo hebben we een uitgebreid vitaliteitsprogramma, zorgen we voor een gezonde werk-privébalans en bieden we een fijne cultuur waarin je jezelf kunt zijn. 

Versterken

De unieke kracht van VvAA ligt in de optelsom van onze achtergronden en expertises. Door deze te verbinden kunnen we onszelf iedere dag uitdagen. Hier krijg je de vrijheid om te doen waar je goed in bent. En om daar nóg beter in te worden. Door samen te investeren in jouw persoonlijke talenten en groeiwensen versterk je jezelf en onze leden en klanten.