Sollicitatieprocedure

1
Je solliciteert

Binnen 14 werkdagen nemen we contact met je op. Is er een match? Dan ga je door naar de volgende ronde. 

2
Kennismakingsgesprek

We maken graag nader kennis met je! Dat doen we – als het kan – op ons hoofdkantoor of een van de regiokantoren van VvAA, maar ook regelmatig digitaal (videobellen). Dit eerste kennismakingsgesprek is met twee leden uit het team waar je solliciteert of met een van onze recruiters.

3
Persoonlijk Profiel Analyse én tweede gesprek

Het kennismakingsgesprek heeft ons enthousiast en nieuwsgierig gemaakt. We hopen andersom ook! Nu laten we je graag het gesprek aangaan met de manager van het betreffende team en een collega van Human Resources. Vóór dit tweede gesprek vragen we je om een Persoonlijk Profiel Analyse (PPA) te maken. Je ontvangt hiervoor een uitnodiging per mail. De PPA brengt je kernkwaliteiten in kaart. De uitkomst van de PPA wordt zowel naar jou als ons per mail gestuurd en bespreken we in het tweede gesprek. Ook zullen we in deze fase een referentiecheck doen. 

4
Ons aanbod met jou bespreken

Iedereen nog steeds helemaal enthousiast? Ja? Dan neemt onze collega van Human Resources contact met je op om ons arbeidsvoorwaardenvoorstel met je door te nemen. 

Indiensttredingsproces

Als nieuwe collega van VvAA ontvang je voor je startdatum een link om een screening via Valicare te doorlopen. Valicare screent namens VvAA alle collega's op integer gedrag en valideert persoonsgegevens.  Deze screening dient volledig afgerond te zijn in je eerste maand bij VvAA. 

VOG
Om bij ons te komen werken heb wij een Verklaring Omtrent Goedgedrag (VOG) nodig. De kosten die je hiervoor maakt, kun je declareren zodra je in dienst bent. 

Kick-off bijeenkomst
Als nieuwe collega nodigen wij je uit voor onze Kick-off bijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst bereiden we je graag goed voor, zodat je zorgeloos kunt starten. 

Eed
Alle medewerkers van VvAA leggen de eed of belofte af. Nieuwe medewerkers doen dit tijdens de introductiebijeenkomst. Hiermee beloof je of zweer je dat je zorgvuldig en integer zult handelen en je zult houden aan onze gedragscode.

De eerste weken

Als nieuwe collega neem je deel aan ons onboarding-programma. Wij zorgen dat je on- en offline kennis maakt met onze organisatie, producten en diensten en achterban: onze leden en klanten. Ook krijg je als nieuwe collega een persoonlijke 'buddy'. Deze buddy is een directe collega die jou de eerste weken wegwijs maakt in onze organisatie.